22 juni 2016
Inhoud
 Pro•lezing Mike van Rossum gaat niet door...
Eindexamen handboekbinden.

klik hier voor een webversie.

 
Pro•lezing Mike van Rossum gaat niet door...

De lezing van morgen, donderdag 22 juni, van Mike van Rossum kan wegens gezondheidsredenen van Mike helaas niet doorgaan. Het verhaal van de piloot die tekenfilms maakt zullen we in de volgende reeks lezingen opnemen.
De Pro•lezing van Mike was ook de laatste lezing van de serie van dit jaar. Na de zomervakantie komen we met een nieuwe serie Pro•lezingen met weer zeer verschillende professionals die een inspirerende kijk op onze creatieve wereld geven. Wij blijven je op de hoogte houden.
  Naar boven   
 
Eindexamen handboekbinden.

Vandaag zijn de werkstukken van de cursisten van de tweejarige avondopleiding handboekbinden beoordeeld. Pau Groenendijk en Judith van Daal beoordeelden de werkstukken in detail en constateerden dat het niveau dit jaar nog hoger was dan het vorige jaar en dat was al zo hoog...

Hans Pieterse, docent van het eerste jaar handboekbinden en boekrestauratie sprak ook van ongekend hoog niveau. De cursisten waren blij, trots en namen tijdens de feestelijke afsluiting voldaan hun welverdiende diploma's in ontvangst. Hun ambitie is nu om binnen de praktijk van het handboekbinden een eigen plek te vinden om hun unieke boekbanden, omdozen, portfoliomappen, fotoboeken en speciale uitgaven en collectors items met de hand te gaan maken.

In september start de het volgende opleiding handboekbinden in het Grafisch atelier in Hilversum. Judith van Daal en Hans Pietersen zullen deze unieke tweejarige [avond] vakopleiding onder auspiciën van de stichting Art & Design College Utrecht i.o. voortzetten. 
  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief