10 juni 2016
Inhoud
 Pro•lezing Job, Joris en Marieke
Pro•lezing 13: Frédérik Ruys. aanstaande maandag
Zaterdag 18 juni eindpresentatie derde jaars avondcursus Grafisch vormgeven
Eindpresentatie art direction

klik hier voor een webversie.

 
Pro•lezing Job, Joris en Marieke

Afgelopen dinsdag presenteerde Job mede namens Joris en Marieke hun creatieve werk. Begonnen met het experimenteren met stop-motion filmpjes tot uiteindelijk een podium in Hollywood met hun nominatie voor hun animatiefilm 'Mute'. Job vertelde hoe ze met Cinema 4D hun denkbeelden tot werkelijk hebben kunnen maken en met tal van voorbeelden, waaronder de promo voor de Tourstart voor hun hometown Utrecht, die de aanwezigen menigmaal tot enthousiast applaus aanzette. Een geweldige lezing van een geweldig, enthousiast en bovenal gedreven drietal.     
  Naar boven   
 
Pro•lezing 13: Frédérik Ruys. aanstaande maandag

Pro•lezing 13: Frédérik Ruys.
Frédérik Ruys zal je alles vertellen over de verrassingen in datavisualisatie oftewel alles over de boeiende wereld van de Infographics. Frédérik is een ware autoriteit op het gebied van information design, oprichter van het jaarlijkse Nederlandse Infographics Congres en een bijzonder enthousiaste verteller over alles wat er bij het maken van een goede infographic komt kijken. Frédérik neemt je met enthousiasme mee in de wereld van visual storytelling, het groeiende aantal tools, handige illustratietechnieken en nieuwe dimensie in information design: 'datasculpturen'. Frédérik heeft met zijn werk een aantal serieuze prijzen gewonnen en bereidt thans de animaties voor van de nieuwe vpro-serie 'Onzichtbaar Nederland'.

  Naar boven   
 
Zaterdag 18 juni eindpresentatie derde jaars avondcursus Grafisch vormgeven

Volgende week zaterdag 18 juni is iedereen van harte welkom om te komen kijken naar de eindpresentatie van de cursisten van de driejarige avondcursus Grafisch vormgeven. Het werk wat de cursisten de afgelopen drie jaar, naast hun dagelijkse werkzaamheden hebben gemaakt, is meer dan de moeite van het bekijken waard.
Met het thema witruimte laten zij tal van grafisch vormgegeven concepten zien waar witruimte altijd een belangrijke rol speelt.
Zaterdag 18 juni 2016 van 11.00 uur – 16.00 uur in het voormalige Postkantoor. Neude 11 in Utrecht (ingang aan zijde Oude Gracht). De entree is gratis.

  Naar boven   
 
Eindpresentatie art direction

Afgelopen week vond de intieme eerste eindpresentatie Art direction van de stichting Art & Design College Utrecht i.o. plaats. Vlijmscherpe conceptuitwerkingen van spraakmakende campagnes werden met enthousiasme en zeer professioneel door de cursisten gepresenteerd. Gedurende 20 avonden hebben de cursisten genoten van de wijze lessen van verschillende art directors, copywriters, strategen en merkbouwers.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief