24 mei 2016
Inhoud
 Pro•lezing Mark Vankan gaat niet door...
Pro•lezing dinsdag 31 mei Alain Judjardin

klik hier voor een webversie.

 
Pro•lezing Mark Vankan gaat niet door...

De lezing van Mark Vankan kan aanstaande donderdag wegens persoonlijke omstandigheden geen doorgang vinden. Mark zal zijn zeer inspirerende lezing volgend schooljaar alsnog geven. Hou het volgende lezingenprogramma in de gaten!

Graag maken wij je attent op de informele eindpresentatie van de tweede jaars cursisten Grafisch vormgeven van het Art & Design College, Grafisch Lyceum Utrecht op maandagavond 30 mei aanstaande. Tijdens deze informele eindpresentatie kun je het gemaakte werk van afgelopen jaar bewonderen en met de cursisten hierover van gedachte wisselen.
Je bent van 18.30 tot 21.00 uur van harte welkom in de kantine van het Grafisch Lyceum Utrecht, Vondellaan 178, Utrecht.  Naar boven   
 
Pro•lezing dinsdag 31 mei Alain Judjardin

Komende week, dinsdag 31 mei, geeft Alain Dujardin een leerzame en inspirerende lezing over digital design.

Lezing 11: Alain Dujardin.
Wat maakt die ene app, game of site succesvol, en de andere niet? Hoe ontwerp je een digitale ervaring die er niet alleen waanzinnig uitziet, maar ook nog eens werkt? Met de razendsnelle opkomst van nieuwe technologie is Digital Design en conceptontwikkeling een vakgebied dat continu verandert. Een goed idee hebben is slechts het vertrekpunt. Maar wat is er nodig om een goed idee werkelijkheid te maken? Alain Dujardin (creatief directeur van digitaal bureau Greenberry en jurylid van de SpinAwards en de HKU Awards) gaat in zijn lezing in op hoe je succesvolle digitale concepten ontwikkelt.
Alain startte als copywriter bij een traditioneel reclamebureau, maar maakte vrij snel de switch naar digitaal. Alain werkte meer dan 10 jaar als copywriter en creative director bij de internationale bureaus Framfab, Agency.com (TBWA) en Lost Boys (DigitasLBi). In 2011 sloot hij zich aan als creatief directeur en partner bij digitaal bureau Greenberry, waar hij werkt voor merken als Centraal Beheer, BNN-VARA en Teva. Alain is gastdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, en is lid van de HKU Awards jury.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief