29 maart 2016
Inhoud
 Lezing Jos Stelling.
Aanstaande maandag 4 april lezing Kim Hoogervorst.

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Jos Stelling.15 maart jongstleden vertelde Jos Stelling over zijn passie van het maken van films. Jos had ervoor gekozen om vooral op vragen uit het publiek in te gaan en dat deed hij met veel plezier en lardeerde zijn betoog met smakelijke anekdotes. Een genoegen om naar deze rasechte Utrechtse film-storyteller te luisteren en te horen hoe hij in alle bescheidenheid wereldwijde bekendheid heeft gekregen. Een lezing met een mooie openingscéne en een mooi plot. Een lezing van een mooi mens.
  Naar boven   
 
Aanstaande maandag 4 april lezing Kim Hoogervorst.

Lezing 6: Kim Hoogervorst.
Kiwi Aerial Shots is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van luchtopnames met behulp van drones en hebben jarenlange ervaring op het gebied van film en techniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij perfect mee kunnen denken om hoogwaardige en creatieve producties tot stand te brengen. Kim werkt met verschillende drones die voor de meeste typen high-end camera’s en lenzen geschikt zijn. Het maken van luchtopnames met drones brengt hem over de hele wereld. De specialiteit van Kim is het maken van luchtvideo opnames, dit doet hij met een grote diversiteit aan drones.
In het prachtige Portugal maakten ze in samenwerking met de producent Soulvizion de drone opnames voor de videoclip van Armin van Buren. Kim is piloot, CEO en Cameraman  Kim heeft jaren lange ervaring met het vliegen en bouwen van vele verschillende professionele drones.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief