28 februari 2016
Inhoud
 Lezing Suzanna Skalska
Maandag 29 februari [vandaag!]: lezing Onno van Geuns.

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Suzanna Skalska

Net even voor de voorjaarsvakantie konden wij luisteren en kijken naar de inspirerende lezing van Suzanna Skalska. Met haar rijke ervaring en haar 360inspiratie van ‘all over the world’ gaf ze een duidelijk beeld van de komende trends waar wij met z’n allen mee te maken krijgen. Met tal van voorbeelden gaf Suzanna aan dat 'het terug naar de eenvoud' de nieuwe rijkdom is. Vakmanschap en delen is het nieuwe credo. Een bijzondere en indrukwekkende lezing die de toehoorders rijke stof tot nadenken gaf.

  Naar boven   
 
Maandag 29 februari [vandaag!]: lezing Onno van Geuns.

Lezing 3: Onno van Geuns.
‘De Uitbeelder’ verbindt twee diciplines die ogenschijnlijk niet veel met elkaar te maken hebben: theater en illustratie.
De verbinding zit 'm in Onno van Geuns vanuit de beste motivatie: enthousiasme. Onno geeft workshops, trainingen en lessen aan onder andere in improvisatietoneel bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Onno is bij de School voor de grafische vakken begonnen en heeft daarna de kunstacademie gedaan. Gewerkt bij VBAT in Amsterdam voor forse A-merken en een schat aan ervaringen opgedaan. Onno werkt succesvol samen met tal van collega professionals en geeft daarmee antwoord op de meest uiteenlopende uitdagingen. Uitbeelden op toneel en op papier... Een passie en een vak.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief