11 februari 2016
Inhoud
 Lezing Peter Villevoye
Aanstaande maandag 15 februari: Lezing 2. Zuzanna Skalska. Trendwatching 2016.

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Peter Villevoye

Afgelopen woensdagmiddag presenteerde Peter Villevoye de lezing Freedom to create. Ruim 60 toehoorders genoten van zijn enthousiastme en kennis van de dynamische wereld van de applicaties van de Creative Cloud en de toepassingen daarvan. Een ware eye-opener en geïnspireerd om daadwerkelijke deze applicaties toe te passen in de eigen creatieve omgeving. Er is écht meer mogelijk dan gedacht werd en Peter toonde dat op onnavolgbare gepassioneerde wijze aan.

  Naar boven   
 
Aanstaande maandag 15 februari: Lezing 2. Zuzanna Skalska. Trendwatching 2016.

Zuzanna is trendexpert en de stuwende kracht achter haar bureau ‘360 Inspiration’.
Met haar rijke werkervaring wat er gaande is in de wereld van design inspireert Zuzanna tal van grote bedrijven.
Zuzanna is als professionele trendexpert altijd op zoek naar nieuwe trends in de samenleving, vormen van kunst, design en innovatie welke bedrijven kunnen inzetten in hun concepten, producten en diensten.
Zuzanna is als Visual Communication Designer in 1998 in Den Bosch afgestudeerd. Zij werkte bij Philips Design en bij VanBerlo.
Zuzanna was 7 jaar bestuurslid van de Dutch Design Week in Eindhoven en hier blijvend aan verbonden als lid van de adviesraad.
Zuzanna Skalska is sinds 2006 docent aan de TU/Eindhoven, Industrial Design en is jurylid bij verschillende internationale design awards.
Samen met o.a. Li Edelkoort en Piotr Voelkel openden ze in 2011 in Poznan, Polen de ‘School of Form’ (HBO) met 400 studenten en geeft ze les aan Parsons, The New School for Design in New York.
Zuzanna wordt wereldwijd voor keynote-lezingen over trends gevraagd.

De lezing van Zuzanna Skalska is gratis!
Normaal betaal je een vermogen om haar te mogen horen spreken.
Het waarom dan nu gratis?
Omdat wij in kennis delen geloven en dat voor iedereen binnen ons vakgebied van belang vinden.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief