januari 2012
Inhoud
 Open dagen 2012
Bacheloropleiding

klik hier voor een webversie.

 
Open dagen 2012

21 januari 2012, 10.00 tot 15.00 uur
3 maart 2012, 10.00 tot 15.00 uur
  Naar boven   
 
Bacheloropleiding

Bachelor Graphic Communication

De vier grafische lycea [Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven] hebben een unieke samenwerking opgezet met de School of The Arts van The University of Northamton [UK]. Gezamenlijk bieden de vier lycea een geheel nieuwe en unieke bacheloropleiding in Nederland aan:

De academische Bachelor BA [Hons] Graphic Communication.

Deze bacheloropleiding sluit perfect aan op de vierjarige mbo-opleiding media vormgeven. Studenten met een mbo-diploma media vormgeven [of gelijkwaardig niveau] kunnen zich aanmelden voor deze unieke bacheloropleiding. De opleiding wordt zowel in voltijd [1 jaar] als in deeltijd [2 jaar] aangeboden.

Deze Nederlandse bacheloropleiding sluit aan op het tweede jaar van de driejarige Engelse Bacheloropleiding van de School of The Arts van The University of Northampton [UK], waardoor je je Bachelor BA [Hons] Graphic Communication in één jaar kunt behalen!

In september 2012 start de eerste bacheloropleiding.


Afhankelijk van het aantal studenten per school wordt bepaald waar de bacheloropleiding gegeven gaat worden. In Amsterdam, in Eindhoven, in Rotterdam of in Utrecht. Omdat wij als Grafisch Lyceum Utrecht graag de eerst uitvoerende locatie willen zijn waar je deze bacheloropleiding kan volgen vragen wij je om aan te geven of je interesse hebt in deze bacheloropleiding. Wil je ons dit per mail voor volgende week vrijdag 27 januari doorgeven? Het zou immers geweldig zijn om deze Bachelor in Utrecht te kunnen volgen.

Graag je reactie sturen naar het emailadres: northampton@glu.nl

Het Art & Design College draagt voor het Grafisch Lyceum Utrecht zorg voor de organisatie van deze Bachelor. Mocht je meer informatie over deze bacheloropleiding hebben mail deze dan ook naar northampton@glu.nl

Morgen is de eerste open dag van dit jaar [van 10.00 tot 15.00 uur]. Je kunt dan bij de medewerkers van het Art & Design College gelijk alle antwoorden op je vragen over deze bacheloropleiding krijgen.
  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief