26 mei 2015
Inhoud
 Lezing Rolant ten Klooster
Lezing Peter J. Hovius

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Rolant ten KloosterVorige week donderdag vertelde Rolant ten Klooster over zijn grote passie: verpakkingen. Niet zomaar omdat hij het leuk vond maar omdat hij er meer dan gemiddelde belangstelling voor heeft om het maar zacht uit te drukken. Als professor in packaging design & production doet Roalnt serieus onderzoek naar de vorm van een fles, een dop of naar de hele productielijn. Gesteund door de studenten van Universiteit Twente is Rolant steeds op zoek naar het verbeteren van verpakkingen zonder dat dat ten koste gaat van het design. Met ontelbare spraakmakende voorbeelden en met een topsnelheid in praten nam hij de toehoorders mee naar de innovatieve wereld van packaging-design. Wederom een geweldige lezing.
  Naar boven   
 
Lezing Peter J. Hovius

Peter J. Hovius vertelt je donderdag 28 mei van 17.00 tot 18.30 uur alles over drukwerk met als thema: Drukwerk onder de loupe genomen.

Peter J. Hovius werkt al enige decennia als (drukwerk)inkoper en grafisch intermediair. Hij begeleidde drukwerkproducties zoals de jaarverslagen van ING, KLM en Bouwfonds,maar was ook bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de inkoop van een half miljoen brochures. Peter heeft gastcollege’s gegeven aan de Hogeschool in Den Haag en Rotterdam.

Peter zal je aanstaande donderdag alles kunnen vertellen over drukwerk in de breedste zin van het woord dus; heb je vragen over drukwerk, dan is donderdag de 28e mei de uitgelezen kans om ze te stellen dan zal Peter je daar de antwoorden op geven.

Kom vooral aanstaande donderdag kijken en luisteren.


  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief