21 februari 2014
Inhoud
 Lezing Aad Metz
Lezing Richard Otto op 5 maart over Mobile Marketing
Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Aad MetzAfgelopen donderdagmiddag gaf Aad Metz de aanwezigen tijdens zijn lezing tal van experttips en trucs met betrekking tot de Digital Publishing Suite [DPS]. Hij liet ook zien hoe je met aparte programma’s binnen InDesign dynamische en goed in gehoor liggende folio’s kunt maken. Op het eerste gezicht een nogal technisch verhaal maar zoals Aad via het scherm de handelingen stapsgewijs liet zien was het voor de aanwezigen duidelijk dat er met de juiste software en/of html-codes voor en door iedereen mooie folio’s te maken zijn. De voorbeelden die Aad liet zien spraken tot de verbeelding en inspireerden.
  Naar boven   
 
Lezing Richard Otto op 5 maart over Mobile Marketing

In verband met de vakantieweek is er komende week geen lezing maar Richard Otto vertelt je graag de week erop, op donderdagmiddag 5 maart van 17.00 tot 18.30 uur, alles over Mobile Marketing.

Richard Otto is sinds 2005 actief in de mobile marketing. Hij heeft oa de Linkedin Group: Mobile Marketing & -Advertising opgezet, dat met meer dan 165.000 leden tot
‘s werelds grootste online community op gebied van Mobile Marketing behoord. In 2010 richtte hij de nieuwssite MobileMarketing.nl op, dat sinds 2013 onderdeel is geworden van de Adfo Groep. Naast zijn mobile marketing activiteiten adviseert Richard diverse start-ups en geeft hij marketing trainingen en workshops (oa NIMA, SRM, Lectric).
Tevens is hij co-founder van diverse online initiatieven zoals omroepplatform Spreekbuis.nl

Deze lezing is gratis en iedereen is van harte welkom in de collegezaal van het Grafisch Lyceum Utrecht op de Vondellaan 178 in Utrecht.

  Naar boven   
 
Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign

De markt is volop in beweging en iedereen is nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen. De belangrijkste reden om deze beurs te bezoeken is nog steeds het contactmoment en ontdekken welke (nieuwste) producten de spelers presenteren.

Op 10, 11 en 12 maart 2015 moet je in Evenementenhal Gorinchem zijn voor Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign.

Peter Villevoye geeft op dinsdag een lezing over ‘Let’s Innovate’ over 3D-printing en Adobe. Op woensdag ‘Let’s innovate’ over Digital Publishing en Benny Naber op donderdag ‘Van Startup tot Corporate’: zelf-service is de oplossing.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief