15 februari 2015
Inhoud
 Lezing Violina Jeliazkova
Lezing Aad Metz donderdag 19 februari

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Violina JeliazkovaAfgelopen donderdag was weer zo’n ‘je kon een speld horen vallen’ lezing. Violina Jeliazkova vertelde en liet zien dat het schoonheidsideaal vaak een geconstrueerde werkelijkheid is en dat deze in elke cultuur verschillend wordt ervaren. Haar heldere kijk op het complexe verborgen vak’ van High End Retouche, Beeldbewerking, werd door de vele voorbeelden van haar werkwijze duidelijk. Het schoonheidsideaal zoals wij dat dagelijks in print ervaren wordt gedicteerd door fotografen en opdrachtgevers. Violina nam de aanwezigen stap voor stap mee in haar werkwijze binnen Photoshop waardoor de ongelooflijke perfectie van haar werk ook stap voor stap duidelijk werd. Wanneer je de hele dag achter het beeldscherm zit moet je af en toe even ‘wegkijken’ adviseerde ze de aanwezigen. Violina vertelde wanneer ze zelf dagenlang aan één zo’n portret werkt ze tussendoor wel even de wasmachine aanzet…
  Naar boven   
 
Lezing Aad Metz donderdag 19 februari

Aad Metz geeft je donderdag aanstaande van 17.00 tot 18.30 uur gouden DPS Expert tips en trucs.

Veel seminars zijn er reeds geweest over de standaard InDesign opties om een folio te maken. Maar welke mogelijkheden zijn er nog meer binnen de Digital Publishing Suite [DPS]?
Hoe kan je slim combinaties maken van de standaard opties om net even iets anders te maken van je digitale publicatie? Welke andere programma’s dan InDesign kunnen hierbij ondersteuning geven?

In een anderhalf uur durende sessie zal Aad Metz enkele tips en trucs de revue laten passeren. Kom vooral kijken en luisteren!

Alle lezingen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Collegezaal Grafisch Lyceum Utrecht, Vondellaan 178 Utrecht.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief