8 februari 2015
Inhoud
 Lezing Benny Naber
Lezing Violina Jeliazkova aanstaande donderdag 12 februari

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Benny NaberAfgelopen donderdag heeft Benny Naber een boeiend kijkje in de keuken gegeven van zijn activiteiten als Creative director van het bedijf Siteworkers.
Van ‘Startup’ tot ‘Corporate’ en zelf-service passerden de reveu. Benny vertelde met enthousiasme over de projecten die ze hebben gerealiseerd voor WNF, Yarden, Greenchoice, Ministerie van Financien, Brabants Landschap en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Salliant detail was de sneak-preview van het project voor de laadpalen voor Tesla. Het was in boeiende interactieve lezing waar de aanwezigen duidelijk inzicht kregen in de complexe wereld van conceptuele webcommunicatie.

  
  Naar boven   
 
Lezing Violina Jeliazkova aanstaande donderdag 12 februari

Violina Jeliazkova vertelt donderdag aanstaande 12 februari van 17.00 tot 18.30 uur over High End Retouche en haar beroep van beeldbewerker

Na het afronden van de Kunstacademie te Antwerpen richt Violina zich meer en meer op het digitaal beeldbewerken. De laatste 10 jaar werkt ze als zelfstandig beeldbewerker aan projecten voor fotografen en grote klanten en geeft ze daarnaast trainingen in Retouche en Creatieve beeldbewerking. Violina vertelt je over haar eigen werk en toont het proces van beeldbewerking van analyse tot eindresultaat. Aan de hand van voorbeelden ga je tijdens de lezing samen nadenken over de subjectiviteit van schoonheid en jouw rol in het maken van een beeld. Als beeldbewerker sta je voor keuzes, keuzes hebben consequenties. Violina’s persoonlijk doel is je aan te zetten zelf die keuzes te maken.

Kom vooral kijken en luisteren!

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief