31 januari 2015
Inhoud
 Lezing Vecthorse
Aanstaande donderdag 5 februari, lezing door Benny Naber

klik hier voor een webversie.

 
Lezing VecthorseAfgelopen donderdagavond vertelden Daniël en Willeke Thomassen van Vecthorse over het toe-eigenen en loslaten. Op zich een nogal abstract begrip maar door de filmbeelden en de foto's werd duidelijk wat ze precies bedoelden en hoe dit past in onze maatschappelijke en culturele context.
Een bijzondere presentatie van een echt paar die naast grafische vormgeving en modeontwerp de aanwezigen prikkelden met duidelijke voorbeelden en eye-openers waaruit blijkt dat wanneer je loslaat en meer samen doet de samenleving er dan veel beter uit gaat zien. Na de lezing van Daniël en Willeke is er hier stevig over doorgepraat.
  Naar boven   
 
Aanstaande donderdag 5 februari, lezing door Benny Naber

Benny Naber vertelt donderdag aanstaande van 17.00 tot 18.30 uur in de collegezaal van het Grafisch Lyceum Utrecht, Vondelleaan 178, over zijn werk als creative director van het bureau Siteworkers.

Het thema van de lezing is: Van ‘Startup’ tot ‘Corporate’, zelf-service is de oplossing.

Grote en kleine ondernemingen hebben een ding gemeen, hun business zal de komende jaren blijvend verschuiven naar online dienstverlening. Degene die daarbij het toekomst bestendige businessmodel weet uit te werken en een schaalbaar online platform realiseert, zal als winnaar uit de bus komen. Benny Naber heeft jarenlang ervaring met het werken voor grote en kleine organisaties die allemaal op zoek zijn naar zelf-service oplossingen. Of het nou gaat om natuurorganisaties of commerciële reuzen, de zoektocht naar de juiste oplossing loopt altijd via dezelfde lijnen.
Tijdens de lezing worden actuele ontwikkelingen, trends en de ontwikkelprocessen toegelicht. Dit wordt afgewisseld met sprekende voorbeelden uit de praktijk voor opdrachtgevers zoals WNF, Yarden, Greenchoice, Ministerie van Financien, Brabants Landschap, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Benny Naber neemt u in sneltrein vaart mee langs diverse projecten en toont een uniek kijkje achter de schermen.

Kom vooral kijken en luisteren naar deze lezing. Het is gratis en je mag iedereen meenemen.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief