19 januari 2015
Inhoud
 Lezing Mo Assem Mr.Beam
13e Lezing aanstaande donderdag: Wim R. Euverman

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Mo Assem Mr.BeamAfgelopen donderdag nam Mo Assem van Mr.Beam ons mee langs tal van indrukwekkende videomapping-projecten welke zij in binnen en buitenland gerealiseerd hebben. Van de opening van de flagstore van H&M op de Dam in Amsterdam tot hun corporate presentatie van HP waarvoor ze in Silicon Valley een studio huurden en daar de volledige en indrukwekkende productie realiseerden. Het 10 jarige bestaan van FOAM en het muziekfestival in Gent is gevierd met hun unieke videomapping-projecten. In de collegezaal kon je een speld horen vallen en het enthousiasme van Mo werd door alle aanwezigen zeer gewaardeerd en van harte gedeeld. Hun belofte: 'Projection Art Studio that expands the square boundaries of visual storytelling' maken ze meer dan waar. Zie www.mr-beam.nl
  Naar boven   
 
13e Lezing aanstaande donderdag: Wim R. Euverman

Wim is één van een handjevol illustratoren in Nederland met een realistische stijl. Opdrachtgevers vanuit alle kanten van het spectrum weten hem al ruim twintig jaar te vinden.

Donderdag vertelt Wim enthousiast en open over zijn tekenwerk. Up close and personal! Verwacht verhalen en situaties uit de praktijk, over hoe hij begon, de overgang van papier naar digitaal, hoe hij zich ontwikkelt als illustrator, ups en downs, grote en kleine klanten, geschiedenis en prehistorie, hoe hij te werk gaat zowel creatief als zakelijk, inspiratie, een kind blijven en veel meer. Aan elke afbeelding die hij laat zien zit wel een anecdote vast. Hij neemt je stap voor stap mee in z'n documentatie- en creatieproces en werkwijze in Photoshop. Kortom: Wim gaat z'n kennis en ervaring met je delen en nodigt je van harte uit te komen kijken en luisteren!
Je bent om 17.00 uur hartelijk welkom in de Collegezaal van het Grafisch Lyceum Utrecht, Vondellaan 178, 3521 GH Utrecht. Neem vrienden, collega's en familie maar mee want die zullen het ook allemaal meer dan boeiend vinden!

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief