11 januari 2015
Inhoud
 Lezing Marie-Gon Vos
Lezing Mr. Beam aanstaande donderdag!

klik hier voor een webversie.

 
Lezing Marie-Gon VosAfgelopen donderdag[na]middag vertelde Marie-Gon Vos gepassioneerd over haar werk als stylist en was er een plezierige dialoog met de aanwezigen over haar werk, het werven van klanten en natuurlijk de details van de projecten en opdrachtgevers waar Marie-Gon voor werkt. Ze gaf tal van stylingtips en veel van haar stylingoplossingen waren voor de aanwezigen echte eye-openers.

Een plezierige lezing waardoor iedereen inzicht heeft gekregen in het dynamische beroep van stylist. Marie-Gon vertelde over haar ambitie om een beroepsvereniging voor stylisten te realiseren. Nu vier jaar later telt de vereniging 700 leden en heeft ze, ivm haar drukke werkzaamheden, de voorzittershamer overgedragen.
Aan de hand van tal van gerealiseerde projecten voor Karwei, Woonbeurs en Landal Greenpark nam ze ons mee naar haar dagelijkse praktijk waar ze samen met wisselende stagiaires en tal van vrienden en leveranciers prachtige stylingsprojecten realiseert.
Na deze lezing kijk je de volgende keer wanneer er een folder van Karwei op de mat valt of je een bezoek aan de woonbeurs brengt toch met andere ogen naar de styling en fotografie.

De styling van Marie-Gon voert een duidelijke boventoon, altijd in goede samenwerking met opdrachtgever, fotograaf en bureau. We zullen beslist nog veel zien van Marie-Gon, topstyliste en creatieve duizendpoot.

  Naar boven   
 
Lezing Mr. Beam aanstaande donderdag!

Aanstaande donderdag 15 januari ben je van harte welkom bij de twaalfde lezing uit de serie van 36. Mo Assem van het het succesvolle bedrijf Mr.Beam vertelt je dan alles over de projecten van hun Projection art Studio die ze in binnen- en buitenland realiseren voor tal van klanten van naam. Videomapping en animatie op hoog niveau en een lezing van een fantastisch innovatieve club enthousiaste denkers en vooral ook doeners.

Mr.Beam is een jong creatief bedrijf, opgericht door Ruben van Esterik en Mo Assem, dat zich hoofdzakelijk op videomapping richt. Deze relatief nieuwe techniek biedt geheel nieuwe dimensies voor bewegend beeld. Waar men vroeger alleen witte platte projectievlakken gebruikte, kan tegenwoordig vrijwel alles dienen als canvas. Dit biedt designers ongekende mogelijkheden tot inspirerende nieuwe combinaties van animatie met fysieke ruimtes.

Mr.Beam probeert het maximale uit deze nieuwe technieken te halen.
Het bedrijf heeft in korte tijd een indrukwekkend portfolio heeft opgebouwd met videomapping projecten. Mr. Beam werkt voor grote multinationals als H&M en Coca Cola. Het Licht Festival Gent met een 3D-‘Science of Loss’-project, een filmische projectie ervaring, Glow in Eindhoven en de projectie op de domtoren in Utrecht met VJ's zijn ook spraakmakende voorbeelden.

De wekelijkse lezingen zijn altijd op donderdag, altijd van 17.00 tot 18.30 uur, altijd in de collegezaal van het Grafisch Lyceum Utrecht op de Vondellaan 178 in Utrecht, altijd gratis en je bent altijd, samen met collega's, medestudenten, cursisten, vrienden of familie, van harte welkom.

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief