20 december 2014
Inhoud
 alumni
Kerst- en Nieuwjaarswens
Lezing Marie-Gon Vos donderdag 8 januari.

klik hier voor een webversie.

 
alumniSinds kort kunnen oud-studenten en oud-medewerkers van het Grafisch Lyceum Utrecht en het Art & Design College elkaar (terug)vinden op LinkedIn in de groep Grafisch Lyceum Utrecht – Alumni. Deze groep is bedoeld om alumni met elkaar in contact te brengen, discussies te starten en te netwerken.
 
De groep telt ruim 1000 leden en is alleen toegankelijk voor oud-studenten en oud-medewerkers van het Grafisch Lyceum Utrecht en het Art & Design College. De groep vervangt de website glu.alumni-net.nl. Deze website blijft in de lucht, maar zal niet meer actief worden beheerd.
Om lid te worden van de groep Grafisch Lyceum Utrecht – Alumni dient u eerst zelf een LinkedIn-profiel aan te maken als u dat nog niet heeft. U vindt de groep door aan de linkerkant van de zoekbalk in LinkedIn het icoon Groepen te selecteren. Vervolgens tikt u ‘Grafisch Lyceum Utrecht’ in de zoekbalk. U komt dan op de startpagina van de groep. Rechtsboven klikt u ‘word lid’ aan. Uw verzoek wordt vervolgens bekeken en goedgekeurd door de beheerders van de groep: de afdeling Communicatie van het Grafisch Lyceum Utrecht en Nico Dielen van het Art & Design College.
 
Met vriendelijke groeten,
Alumnigroep Grafisch Lyceum Utrecht/Art & Design College
  Naar boven   
 
Kerst- en NieuwjaarswensVorig jaar [2013] bij de informele eindpresentatie van het 1e jaar Grafisch vormgeven tijdens ons 100-jarig jubileum van de avondschool, presenteerde Annemieke Ganzinga een prachtig typografische kaart van een vogel gemaakt als opdracht typografie, grafisch vormgeven. Onder de indruk vroegen wij haar of ze er ook meerdere van wilde maken met het idee om daar iets mee te doen. Het zijn deze drie kaarten geworden die ook nog eens op groot formaat uitgeprint worden om het docenten- en studentenrestaurant van het Grafisch Lyceum Utrecht tijdelijk op te sieren. Deze typografische vluchten van Annemieke staan symbool voor in stijl uitvliegen. Wij vonden ze zo mooi dat we ze ook van Annemieke als onze kerst- nieuwjaarskaarten mochten gebruiken. Van ons voor jou bij deze de beste wensen voor het nieuwe jaar en dat het maar bijzondere creatieve vluchten mogen worden!
  Naar boven   
 
Lezing Marie-Gon Vos donderdag 8 januari.

Komende donderdagen zijn natuurlijk gereserveerd voor de bijzonder sfeervollle kerst- en nieuwjaarsdagen. Geen wekelijkse lezing dus.
Op donderdag[na]middag 8 januari ben je in het nieuwe jaar van harte welkom bij de 11e lezing uit de serie van 36 wekelijkse lezingen op donderdagdagmiddag van 17.00 tot 18.30 uur in de collegezaal van het Grafisch Lyceum Utrecht en die voor iedereen gratis toegankelijk zijn.
Neem je vrienden, vriendinnen, familie en collega's gerust mee. 8 Januari 2015 vertelt Marie-Gon Vos je alles over de dynamische wereld van styling!
  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief