30 november 2014
Inhoud
 Boekkunstbeurs 15 en 16 november
Indrukwekkende lezing van Tiemen Harder
Negende lezing Ingrid Siliakus

klik hier voor een webversie.

 
Boekkunstbeurs 15 en 16 november

Ruim 2000 bezoekers aan de Boekkunstbeurs in de Pieterskerk in Leiden genoten zichtbaar van de kunstige boeken, de artmaterialen en de bijzondere drukwerken welke in gelimiteerde oplages aangeboden werden. 
Judith van Daal, Karin Cox en Hans Pieterse presenteerde het prachtige werk van onze avondschoolcursisten handboekbinden en boekrestauratie van afgelopen jaar. De belangstelling was groot en vooral de complimenten van buitenlandse bezoekers waren voor onze unieke opleidingstrajecten bijzonder.
Men was onder de indruk van het hoogwaardige vakmanschap, de diversiteit en de toegepaste creativiteit.

  Naar boven   
 
Indrukwekkende lezing van Tiemen HarderAfgelopen donderdag heeft Tiemen Harder ons meegenomen op zijn reis door zijn vormgevingslandschap. Vertelde over zijn samenwerking met Anton Beeke en vertelde over zijn studie in Amerika en zijn inspiratie die hij bij de indianen vond. Ook dichtbij vertelde hij over zijn indrukwekkende projecten voor de Domkerk en ander Utrechtse projecten. Bij het verlaten van de collegezaal lieten enkele bezoekers weten nog uren naar zijn boeiende verhalen te kunnen luisteren. Met niet aflatend enthousiasme vertelde Tiemen over zijn ervaringen als grafische vormgever. Zowel over zijn relatie met zijn klanten als met zijn leveranciers. Het was een bijzonder boeiende lezing.
  Naar boven   
 
Negende lezing Ingrid Siliakus

We nodigen je graag aanstaande donderdag 4 december van harte uit voor de bijzondere lezing van Ingrid Syliakus, papierarchitecte. Je zult verrast worden door de complexiteit, diversiteit en het hoge niveau van het werk van Ingrid. Nog meer als je weet dat bijna elk project uit slechts één vel papier gemaakt is...
Ingrid geniet nationale en internationale bekendheid en het is vrij uitzonderlijk dat Ingrid Siliakus een lezing over haar werk geeft. Dus reden genoeg om aanstaande donderdag in de collegezaal plaats te nemen en te genieten van haar prachtige werk en haar geweldige verhalen hierover.

Dit is de 9e lezing uit de serie van 36 lezingen, altijd op de donderdagmiddag van 17:00 tot 18:30 uur en altijd voor iedereen gratis toegankelijk, neem je familie, buren en vrienden gerust mee... 

  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief