15 november 2014
Inhoud
 Succesvol symposium Ars et Mathesis
Inspiratiedag voor creatieven ID2014
Cursus Art Direction start 24 november!

klik hier voor een webversie.

 
Succesvol symposium Ars et MathesisGisteren, zaterdag 15 november, vond het succesvolle symposium Ars et Mathesis plaats. De ruim 100 bezoekers genoten zichtbaar van de bijzondere lezingen in de collegezaal, de tentoonstelling in het atrium en de exposantententoonstelling in de kantine. Van het toepassen van het pentagon in de architectuur van een nieuw te bouwen huis tot bijzondere kinetische kunst.
  Naar boven   
 
Inspiratiedag voor creatieven ID2014

Komende donderdag, 20 november, kun je inspiratie opdoen tijdens ID2014, de inspiratiedag voor creatieven. Tal van lezingen en presentaties vinden van 9 tot 21.00 uur plaats in de collegezaal en het studentenrestaurant van het Grafisch Lyceum Utrecht. De toegang is gratis. Dit is de zesde keer dat deze inspiratiedag voor creatieven georganiseerd wordt.
Zie www.artdesigncollege.nl voor het gedetailleerde programma en wat er zoal de voorgaande jaren is geïnspireerd.

Ook erg handig is de app ID2014 voor je iPad of iPhone, gratis te downloaden via de App Store van Apple.

  Naar boven   
 
Cursus Art Direction start 24 november!

Na je studie Grafisch Vormgeven is Art Direction een logische stap in je creatieve carriëre. Vooral in deze tijd, waar concept en copy in de communicatie centraal staan kun je met deze intensieve cursus een flinke stap voorwaarts maken. De cursus is zeer praktijkgericht en je krijgt 20 avonden en enkele zaterdagen les van topcreatieven uit de reclame en vormgeving. De cursus Art Direction van het Art & Design College start op 24 november 2014. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar.

Voor uitgebreide informatie zie: www.artdesigncollege.nl/cursussen/artdirection.html Je kunt je direct inschrijven via www.artdesigncollege.nl
  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief