juni 2014
Inhoud
 Informele eindpresentatie eerste en tweede jaar Grafisch Vormgeven
eindpresentatie derde jaar Grafisch Vormgeven

klik hier voor een webversie.

 
Informele eindpresentatie eerste en tweede jaar Grafisch Vormgeven

Maandagavond 16 juni aanstaande presenteren de eerste en tweede jaars cursisten van de drie jarige avondcursus Grafisch Vormgeven hun creatieve grafische werk wat door hen het afgelopen jaar gemaakt is.

Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom om naar hun werk te komen kijken in de kantine van het Grafisch Lyceum Utrecht.
Om 20.00 uur is er een feestelijk moment met de overhandiging van de overgangscertificaten en de toekenning van het 'Frans Soomers Stipendium' voor de eerste jaars en het 'puntje op de i' voor de tweede jaars.
Deze informele, feestelijk getinte, eindpresentatie is voor de cursisten de kroon op een jaar hard werken en voor alle gasten een bron van inspiratie.
  Naar boven   
 
eindpresentatie derde jaar Grafisch Vormgeven

Zaterdag 21 juni 2014 is de Eindexpositie van de drie-jarige avondcursus Grafisch Vormgeven van het Art & Design College van het Grafisch Lyceum Utrecht.
Iedereen is van harte welkom van 10.30 tot 17.00 uur in het Rotslab, Rotsoord 9, Utrecht [Hoograven]

De twintig cursisten: Amy, André, Bas, Baukje, Bob, Caroline, Daniël, Daniël, Florian, Leonie, Loes, Lydia, Marlies, Martijn, Nina, Pleun, Rhea, Richard, Samantha en Servaas presenteren bijzondere deze dag met trots hun grafisch vormgegeven werk.
Kijk voor meer info op www.twintigkeer.nl

In september gaat de nieuwe driejarige avondcursus weer van start. Een prima gelegenheid om je tijdens de beide eindpresentaties te laten inspireren om je toekomst grafisch vorm te geven.


In de volgende nieuwsbrief geven wij graag een terugblik op de eindpresentaties Art direction, het opleidingstraject Fotografie en de eindpresentatie van het opleidingstraject Illustreren welke komende week afgerond wordt.
Alle volgende cursussen, trainingen en opleidingen starten in september.
  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief