15 juni 2013
Inhoud
 Eindpresentatie derde jaar Grafisch Vormgeven
25, 50 en 100 jaar Peter Villevoye
Gouden Art & Design Clinics

klik hier voor een webversie.

 
Eindpresentatie derde jaar Grafisch Vormgeven

Volgende week zaterdag, 20 juni, presenteren de cursisten van het derde jaar [2010-2013] van de drie jarige avondopleiding Grafisch Vormgeven aan het Art & Design College van het Grafisch Lyceum Utrecht hun eindexpositie aan het 'grote publiek'. Het thema van deze eindexpositie is Imago.
Iedereen is van harte welkom om van 10.00 tot 17.00 het grafisch vormgegeven werk te komen bewonderen op de vierde verdieping van het oude belastingkantoor aan het stationsplein 12 in Hilversum. Het is de moeite waard! Zie voor meer informatie: https://www.facebook.com/pages/IMAGO/159265587563002
  Naar boven   
 
25, 50 en 100 jaar Peter Villevoye

Wanneer je als zelfstandige 25 jaar in 'het vak' zit ontvang je geen gouden horloge, een vetlederen medaille of een flink gevulde envelop maar vier je dat een beetje in je eentje.
Nou, bij Peter Villevoye dus mooi niet... Morgen, zondag de 16e en ook nog eens op vaderdag viert Peter zijn 50e verjaardag en z'n 25 jarig professionele jubileum in bescheiden kring.
Mocht je om 21.00 uur naar z'n verhaal willen luisteren dan moet je morgenavond even naar de Brouwerijkelder van Stadskasteel Oudaen aan de Oudegracht nummer 99 in Utrecht komen...
In dit gouden jaar van 100 jaar grafisch avondschool Utrecht en Peter z'n 25 jarig professionele jubileum mag een hommage aan Peter niet ontbreken.
Peter heeft honderden cursisten van het Art & Design College [en vele andere onderwijsinstituten] enthousiast gemaakt voor 'het vak' en de seminars welke wij samen met Peter organiseerde bleven lang in het geheugen van de bezoeker naklinken.
Met niet aflatende kennis- en woordenstroom weet hij dagelijks cursisten van ons en vele 'van buiten' enthousiast te boeien. Een Mac-freak, typograaf, vormgever en een Adobecrack in hart en nieren.
Een bijzonder dank je wel is dan ook op zijn plaats en wij hopen dat Peter zijn enthousiasme, kennis en energie tot in lengte van jaren voor onze cursisten [en docenten] van het Art & Design College wil blijven inzetten.
Het is morgen een bijzondere dag voor een bijzonder prachtig mens.
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om 21.00 uur bij Oudaen te zijn, mail Peter morgen even. [peter@studea.nl]. Gaat hij vast heel erg leuk vinden.
  Naar boven   
 
Gouden Art & Design Clinics

Graag brengen wij de bijzondere Gouden zomeravond Art & Design Clinics nogmaals onder de aandacht. Het aanbod van de Clinics is zelfs nog iets groter geworden!
Er zijn twee Clinics bij gekomen: [Koud} Vergulden door meesterhandboekbinder Judith van Daal en Creatieve Photoshoptechnieken door illustrator Wim Euverman. Naast alle andere Clinics zijn dit ook twee extra Clinics die je gewoonweg niet mag missen...
Kijk op www.artdesigncollege.nl voor het complete aanbod.
Voor de kosten hoef je het niet te laten. Speciaal in dit jubileumjaar [1913-2013] van 100 jaar grafische avondschool Utrecht zijn deze Clinics feestelijk geprijsd. Je betaald voor drie avonden van 100 minuten een totaal-jubileumprijs van slechts 100 euro.
Schrijf je snel via de site in. Je kunt op de site zien hoeveel deelnemers voor een Clinic zich hebben ingeschreven. Bij 10 inschrijvingen gaat een Clinic door. We houden je, na inschrijving, in ieder geval op de hoogte.
  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief