januari 2013
Inhoud
 Open dag 2013
Bachelor Graphic Communication
Grafische vakbeurs

klik hier voor een webversie.

 
Open dag 2013

Aanstaande zaterdag, 26 januari, ben je van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom op de open dag van het Art & Design College.
Er is inspirerend werk van cursisten van de verschillende opleidingen te zien zoals Grafisch Vormgeven, Motion Graphic Design, Webpublishing, DTP-opleidingstraject, tekenen, handboekbinden en fotografie.
Veel informatie over de cursussen Art Direction fase 1 en fase 2, Infographics, Illustreren voor kinderboeken, Tablet publishing, Muse en Edge, en informatie over pakkettrainingen en speciale aandacht voor de Masterclass Graphic Design.
inspirerende docenten staan klaar om antwoorden op al je vragen te geven.
Je bent van harte welkom!
  Naar boven   
 
Bachelor Graphic Communication

In september 2013 gaat de Engelse bacheloropleiding Graphic Communication [BA] Hons van start. In voltijd duurt deze opleiding 1 jaar en in in deeltijd 2 jaar. Voorafgaand aan deze opleiding is het noodzakelijk om het zogenaamde Bridging program te volgen om op het academische niveau te komen wat noodzakelijk is voor de opleiding. Het Bridging program gaat eind februari van start.
Komende donderdag, 24 januari, vinden de assessments voor deze bacheloroleiding [inclusief het Bridging program] plaats.
De sluitingsdatum voor het inschrijven hiervoor was in december. Mocht je op dit allerlaatste moment besluiten deze studie in vol- of in deeltijd te willen volgen en deel te willen nemen aan dit assessment dan willen wij voor serieus geïnteresseerden een uitzondering maken. Tot uiterlijk dinsdag aanstaande kunnen wij je de gelegenheid bieden om je alsnog voor deze opleiding en het assessment in te schrijven. Alle informatie over deze BA kun je op onze website www.artdesigncollege.nl vinden. Inschrijven kun je doen via de website www.creativespirit.nl
  Naar boven   
 
Grafische vakbeurs

Komende dinsdag tot donderdag kun je je laten verbazen door al hetgeen er op dit moment revolutionair, nieuw en bijzonder tijdens de Grafische vakbeurs en de vakbeurs Sign in Gorinchem.
Het Art & Design College is hier ook aanwezig en je kunt ons vinden op de stand van Creative Spirit, het samenwerkingsverband van de vier grafische vakscholen en het GOC.
Je kunt alle informatie vinden en je registreren via: http://www.evenementenhal.nl/gorinchem/beurzen/view/61/grafische-vakbeurs-vakbeurs-sign
  Naar boven   
Nieuwsbrieven Archief